[[suggestion]]
For skoler
For skoler

FN-forbundets skoletjeneste

Gratis undervisningstilbud

Fejr FN’s jubilæum og vind Verdensmåls-gear til hele klassen med FN-forbundet og FN Byens skoletjeneste, YOUNG.

I oktober måned inviterer vi alle udskolingsklasser i Danmark til at fejre FN med gratis undervisningstilbud. I kan være med ved at deltage i en eller flere af vores jubilæums-aktiviteter fra listen herunder:

• Arbejd med FN-forbundets gratis hæfte med øvelser og aktiviteter samt forskellige faktaark om FN-systemet.

• Modtag et gratis, interaktivt webinar fra FN Byens skoletjeneste, hvor I vil blive introduceret til FN’s historie og opbygning. Undervisningen foregår alle dage i oktober, undtagen efterårsferien, i tidsrummet 9.05-9.45 eller 13.05-13.45. Webinaret varer 40 minutter og kan afholdes for flere klasser på samme tid.

• Send en kreativ fødselsdagshilsen til FN og vind Verdensmåls-gear til hele klassen! I bestemmer selv, hvilken udtryksform, I vil bruge - den eneste regel er, at FN’s logo skal være til stede. Send jeres hilsen som billede eller video til uncity4.schools@one.un.org. Vær opmærksom på, at jeres billede kan blive delt online, f.eks. på sociale medier. Vi trækker vinderen d. 1. november 2020. Konkurrencebetingelser findes på www.un.dk/skoler.

Vi håber, I har lyst til at være med til alle aktiviteterne, men I kan helt selv vælge, hvor meget fødselsdagsfejring, I vil være med til.

Tilmeld jer ved at skrive en mail til uncity4.schools@one.un.org og skriv, hvilke af ovenstående aktiviteter, I gerne vil deltage i.

Download hæftet:

Aktivitetshæfte ( pdf - 12,9 MB )

 

Konventioner

Download lille hæfte, der kort beskriver nogle af de vigtigste FN-konventioner og aftaler:

FN - konventioner og aftaler ( pdf - 7,72 MB )

Skulle du have lyst til at lege lidt med konventionerne, hvordan de hænger sammen på kryds og tværs som et puslespil, kan du kontakte os for at få tilsendt filerne digitalt. 

Skriv til fnforbundet@fnforbundet.dk.  

 

FN-forbundets skoletjeneste

Skoletjenesten, der lige nu har baser i hhv. Aarhus, Aalborg, Odense & København, består overvejende af unge studerende, som laver rollespil og oplæg i grundskoler, gymnasier, højskoler mm. Varier undervisningen – og giv eleverne en forståelse for verdensituationen og internationale forhold - og ikke mindst en bevidsthed om den globale verden, de er en del af.

For grundskoler og folkeskoler her

For gymnasier og andre ungdomsuddannelser her

 

Kontakt

www.fnforbundet.dk

fnforbundet@fnforbundet.dk

Tlf.: 3346 4690

 

Globalis er udviklet og hostet af FN-sambandet Norge - www.fn.no - og oversat til dansk af FN-forbundet i Danmark.