[[suggestion]]
For skoler
For skoler

FN-forbundets skoletjeneste

Gratis undervisningstilbud

Fejr FN’s jubilæum og vind Verdensmåls-gear til hele klassen med FN-forbundet og FN Byens skoletjeneste, YOUNG.

I oktober måned inviterer vi alle udskolingsklasser i Danmark til at fejre FN med gratis undervisningstilbud. I kan være med ved at deltage i en eller flere af vores jubilæums-aktiviteter fra listen herunder:

• Arbejd med FN-forbundets gratis hæfte med øvelser og aktiviteter samt forskellige faktaark om FN-systemet.

• Modtag et gratis, interaktivt webinar fra FN Byens skoletjeneste, hvor I vil blive introduceret til FN’s historie og opbygning. Undervisningen foregår alle dage i oktober, undtagen efterårsferien, i tidsrummet 9.05-9.45 eller 13.05-13.45. Webinaret varer 40 minutter og kan afholdes for flere klasser på samme tid.

• Send en kreativ fødselsdagshilsen til FN og vind Verdensmåls-gear til hele klassen! I bestemmer selv, hvilken udtryksform, I vil bruge - den eneste regel er, at FN’s logo skal være til stede. Send jeres hilsen som billede eller video til uncity4.schools@one.un.org. Vær opmærksom på, at jeres billede kan blive delt online, f.eks. på sociale medier. Vi trækker vinderen d. 1. november 2020. Konkurrencebetingelser findes på www.un.dk/skoler.

Vi håber, I har lyst til at være med til alle aktiviteterne, men I kan helt selv vælge, hvor meget fødselsdagsfejring, I vil være med til.

Tilmeld jer ved at skrive en mail til uncity4.schools@one.un.org og skriv, hvilke af ovenstående aktiviteter, I gerne vil deltage i.

 

FN-forbundets skoletjeneste

Skoletjenesten, der lige nu har baser i hhv. Aarhus, Aalborg, Odense & København, består overvejende af unge studerende, som laver rollespil og oplæg i grundskoler, gymnasier, højskoler mm. Varier undervisningen – og giv eleverne en forståelse for verdensituationen og internationale forhold - og ikke mindst en bevidsthed om den globale verden, de er en del af.

For grundskoler og folkeskoler

https://fnforbundet.dk/for-skoler/skoletjenesten/for-grundskoler/

For gymnasier og andre ungdomsuddannelser

https://fnforbundet.dk/for-skoler/skoletjenesten/for-gymnasier-hf-hoejskoler-olign/

Kontakt

www.fnforbundet.dk

fnforbundet@fnforbundet.dk

Tlf.: 3346 4690

 

Globalis er udviklet og hostet af FN-sambandet Norge - www.fn.no - og oversat til dansk af FN-forbundet i Danmark.