[[suggestion]]
Persondata
 

Persondata og Globalis

FN-forbundet oversætter dele af det norske FN.NO til dansk. Det være sig oplysningssider om lande, temaer, konflikter og statistik. Det er det norske FN-sambandet  der er ansvarlig for at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning -  og som bærer ansvaret for at behandle de personoplysninger, der måtte være på FN.NO og på den danske version www.Globalis.dk.

Globalis.dk har ingen former for tilmelding, nyhedsbreve, kommentarfelter eller anden form for data eller kommunikation, hvor brugeren aktivt afgiver persondata.

Vi anonymiserer alle IP-adresser og ingen af informationskapslerne gør, at vi kan knytte information om din brug af netstedet til dig som enkeltperson. Data knyttet til informationskapsler slettes automatisk 26 måneder efter registrering.

Globalis.dk gør dog brug af Google Analytic til webanalyse for at analysere brugen af vores netsider. Dette er en vigtig del af vores arbejde for at kunne forbedre vores sider for vores brugere. Vi henter blandt andet information om hvilke sider, som er mest besøgte, hvilke sider brugerne kommer fra, hvor længe besøget varer og hvor mange besøgene siderne har.

Informationen, som indsamles af Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Modtagne oplysninger er underlagt Googles retningslinjer for persondata.